ομιλητες

Δημήτρης Λέκκας

Ποιμένας της Χριστιανικής Εκκλησίας Αθηνών 

Ο Δημήτρης Λέκκας γεννήθηκε και μεγάλωσε σε χριστιανική οικογένεια. Το 1987, σε ηλικία 20 ετών, γνώρισε προσωπικά τον Κύριο και από τότε άλλαξε η ζωή του.

Σε ηλικία 22 ετών ξεκίνησε τη διακονία ως υπεύθυνος νέων. Το 1992, σε ηλικία 25 ετών, ίδρυσε μαζί με άλλους αδελφούς στο κέντρο της Αθήνας την Χριστιανική Εκκλησία Αθηνών, που σήμερα ονομάζεται Χριστιανική Χαρισματική Εκκλησία Θρησκευτικό Νομικό Πρόσωπο, μια ευαγγελική, χαρισματική εκκλησία, ανεξάρτητη διοικητικά, οικονομικά και πνευματικά.

Σήμερα η εκκλησία λειτουργεί με 3 διαφορετικές συναθροίσεις, στηριζόμενες στη διακονία βοηθών ποιμένων.

Το όραμα του Δημήτρη Λέκκα και της Χριστιανικής Χαρισματικής Εκκλησίας είναι το Ευαγγέλιο να πάει σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον ελληνισμό και ένα νέο πνεύμα ελευθερίας από τον Θεό να αγγίξει όλη την ήδη υπάρχουσα εκκλησία.

Gail Stathis

Ποιμένας του Χριστιανικού Κέντρου Γλυφάδας 

Η δόκτωρ Γκέιλ Στάθης έχει καρδιά για τις ιεραποστολές. Είναι εκτελεστική διευθύντρια, αντιπρόεδρος και συνιδρύτρια του οργανισμού EME MINISTRIES. Είναι επίσης ιδρύτρια του Χριστιανικού Κέντρου Γλυφάδας, στην Αθήνα, όπου εργάζεται σαν ποιμένας. Υπηρετεί, περισσότερα από 30 χρόνια, τον ιεραποστολικό αγρό. Με βάση την Ελλάδα έλαβε μέρος σε διακονίες στην Ευρώπη, τη μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική. Οργάνωσε και φιλοξένησε συνεδρία και συνδιασκέψεις για γυναίκες,παιδιά, νέους και οικογένειες. Διηύθυνε ευαγγελιστικές εκστρατείες και άλλες εξορμήσεις. Βοήθησε στην ίδρυση, επίβλεψη και ενίσχυση εκκλησιών σε περισσότερο από 12 χώρες. Έχοντας καρδιά για προσευχή, πήρε την πρωτοβουλία και οδήγησε ομάδες πεζοπορίας για προσευχή, ιδιαίτερα σε χώρες της Βόρειας Αφρικής. Είναι διαχειρίστρια του Empowered 21 – Western Europe και του ΜΕΝΑ. Υπεύθυνη του VISION στην Ευρώπη και μία από τις αρθρογράφους των μαθημάτων ηγεσίας και διοίκησης για τα πανεπιστήμια. Έχει γράψει βιβλία και μουσική

Παύλος Δημητριάδης

Ποιμένας της Αποστολικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης 

Ο Παύλος Δημητριάδης γνώρισε το Χριστό ως Σωτήρα του από πολύ μικρή ηλικία καθώς γεννήθηκε σε οικογένεια πιστών. Παρόλαυτά η ειλικρινής του απόφαση να δοθεί ολόκληρος σε Αυτόν έλαβε χώρα σε ηλικία 17 ετών.

 Έχει υπηρετήσει στο έργο του Θεού ως υπεύθυνος λατρείας, υπεύθυνος νεολαίας και ως βοηθός ποιμένα για πάρα πολλά χρόνια. Η καρδιά του είναι να δει ανθρώπους να μεταμορφώνονται από την παρουσία του Αγίου Πνεύματος.  

Είναι ένας δυναμικός δάσκαλος του Λόγου του Θεού και αληθινός λατρευτής. Ταυτόχρονα είναι διακεκριμένος μουσικός, σολίστας (πιάνο) και αγαπά βαθιά τη μουσική.

Υπηρετεί το Θεό ως ποιμένας της Αποστολικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης από το 2010. Είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Πεστεκίδου – Δημητριάδου και μαζί έχουν δύο γιους, μία κόρη και δύο γλυκύτατα εγγονάκια.

Noel Robinson

Οδηγός λατρείας 

Ο Noel Robinson είναι οδηγός λατρείας διεθνούς βεληνεκούς, ποιμένας μουσικής, υμνογράφος και παραγωγός του οποίου το κάλεσμα είναι να δει το σώμα του Χριστού, σε αυτήν τη γενιά, να εγείρεται σε λατρεία, ικεσία και ενότητα. Ο Νoel ασχολείται με τη διακονία της λατρεία πάνω από 20 χρόνια και η ικανότητά του να μπορεί να γεφυρώνει τις πολλές πολιτισμικές και διαφορετικές εκφράσεις λατρείας, του έχει επιτρέψει να ηγηθεί σε πολλά ηγετικά δρώμενα και συνέδρια ανά τον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με διακονίες όπως Morris Cerrullo, Rienhard Bonnke, Spring Harvest, Baptist Assembly, AOG, Εκκλησίες Elim, Renewal Worship Encounters και πολλές περισσότερες! 

Denise Shaw

Ποιμένας 

Η Denise Shaw είναι ειδική στο θέμα της εξουσίας, είναι παράδειγμα υποταγής και ευαρεστείται στο να διευκολύνει την ενότητα στο σώμα του Χριστού. Έχει μία μοναδική ικανότητα να φέρνει διαύγεια όπου υπάρχει σύγχυση. Είναι ικανή να αποκαθιστά την τάξη όπου υπάρχει χάος. Αυτή και ο σύζυγος της, ο Βryan, έχουν ταξιδέψει σε όλη τη γη, μεταφέροντας την αγάπη του Θεού σε όλες τις πέντε ηπείρους. Μετά από σχεδόν 35 χρόνια εμπειρίας στη διακονία, αναδεικνύεται ως μία καθαρή προφητική φωνή. Καθώς ο Θεός προετοιμάζει την ένδοξη εκκλησία Του για τον επικείμενο ερχομό του Ιησού, το ζεύγος Shaw βρίσκονται με το δάκτυλο επάνω στο παλμό του Θεού κι αυτών που Εκείνος πράττει εδώ στη γη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διακονία των Denise & Bryan Shaw, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: adorationinternational.org

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Το συνέδριο μας ξεκινάει την Πέμπτη 1/9 στις 7μμ και ανυπομονούμε γι’ αυτά που ο Θεός έχει προετοιμάσει! Εν τω μεταξύ σημειώνουμε εδώ κάποια πρακτικά ζητήματα.

 Οι πόρτες θα ανοίξουν μία ώρα πιο πριν, στις 6μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική.

 Το συνέδριο δε θα παρέχει γεύματα. Γύρω από το χώρο της εκκλησίας τόσο με τα πόδια, όσο και με αυτοκίνητο, υπάρχουν πολλοί χώροι εστίασης για φτηνά και ακριβά γεύματα. Άλλωστε στη Θεσσαλονίκη μας αρέσει το καλό και πολύ φαγητό!

 Δεν υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας. Για όσους/ες έρχεστε από μακριά και χρειάζεστε διαμονή δοκιμάστε να κλείσετε εγκαίρως σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο όπως το Athlos Hotel (200μ. μακριά από την εκκλησία), ‭231 0454405‬, ή το Queen Olga (20′ με λεωφορείο ή 10΄ με αυτοκίνητο), 231 082 4621.

Αν χρειάζεστε κάποια άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να καλέσετε στη γραμματεία της εκκλησίας σε μέρες και ώρες γραφείου στο 2310 239 837. 

Ο Θεός μας θα κάνει θαυμάσια! 

 

 

 

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Τεταρτες 7μμ

Κυριακές 10μμ 

επικοινωνια

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30 2310 239 837 

+30 6970087128

διευθυνση

Χαλδαιοπούλου 11Α, 55134
Φοίνικας, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη