Η Αποστολική Εκκλησία καλωσορίζει ανθρώπους από κάθε έθνος

 

 Ανάμεσα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες υπάρχουν άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά πλαίσια, χώρες, κουλτούρες και γλώσσες. Ο κοινός παρανομαστής όμως, παραμένει το ότι όλοι είμαστε άνθρωποι, δημιούργημα του Θεού του ίδιου.

 

Οι ανάγκες

Φαγητό

Υπάρχουν σοβαρές ανάγκες για φαγητό. Οικογένειες πολυμελείς συχνά δυσκολεύονται να προμηθεύσουν το γάλα ή το ψωμί για τα παιδιά τους. 

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν ανάγκες για φάρμακα ή για επίσκεψη σε γιατρό.

Ελπίδα

Το σημαντικότερο αγαθό που επιθυμούμε να τους προσφέρουμε είναι η ελπίδα ότι ο ζωντανός Θεός φροντίζει για αυτούς και τους αγαπημένους τους. 

Ο Χριστός καλωσόρισε τα παιδιά 

 

Όχι μόνο αυτό, τα ευλόγησε κι όλας, όταν οι άλλοι θεώρουσαν ότι Τον ενοχλούσαν.

‘Tότε φέρθηκαν σ’ αυτόν μικρά παιδιά, για να επιθέσει τα χέρια επάνω τους και να προσευχηθεί· αλλά, οι μαθητές επέπληξαν αυτά. O Iησούς, όμως, είπε: Aφήστε τα μικρά παιδιά, και μη τα εμποδίζετε νάρθουν σε μένα· επειδή, για τέτοιους είναι η βασιλεία των ουρανών. Kαι αφού έβαλε επάνω τους τα χέρια, αναχώρησε.’ Ευαγγέλιο του Ματθαίου 19:13-15 

Ώρα για παιχνίδι 

Φροντίζουμε η ώρα που έχουμε μαζί τους να έιναι ξένοιαστη. Όσο είναι εφικτό τα απασχολούμε δημιουργικά και δημιουργούμε ένα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον για αυτά.

Το φαγητό είναι πρωτεύουσα ανάγκη ειδικά για πολυμελείς οικογένειες με μικρά παιδάκια