Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Πως να εμβαθύνεις στην προσευχή

Γιατί έκανε ο Ιησούς τόσο πολλές ερωτήσεις, αλλά έδωσε –φαινομενικά τουλάχιστον- τόσο λίγες απαντήσεις; Ο λειτουργός της Foursquare, Τομ Χιουζ, απακαλύπτει ότι ο Θεός μάς μορφώνει καθώς αναζητούμε απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής.

O Iησούς είχε έμφυτη περιέργεια. Μέσα στα Ευαγγέλια, βλέπουμε ότι Του απευθύνθηκαν 183 ερωτήσεις 위성사진 다운로드. Πόσες νομίζετε ότι απάντησε απ’ ευθείας; Τέσσερις. Στις υπόλοιπες 179 ανταποκρίθηκε άλλες φορές με μια παραβολή, άλλες με μία πράξη, αλλά, τις πιο πολλές φορές, με μία ερώτηση.

Ο Ιησούς είχε αυτήν την εκπληκτική ικανότητα να διαμορφώνει τους ανθρώπους μέσα από τις ερωτήσεις που έκανε Download Chosun Ilbo's Nametype. Μάλιστα, ο Ιησούς ο Ίδιος έθεσε 307 ερωτήσεις. Γιατί ξόδεψε ο Ιησούς, που γνώριζε τις απαντήσεις, τόσο χρόνο να θέτει ερωτήσεις σε ανθρώπους όπως εσύ κι εγώ; Ίσως γιατί οι ερωτήσεις είναι ένας από τους βασικούς τρόπους που ο Θεός χρησιμοποιεί για να Τον κατανοήσουμε περισσότερο. Οι ακόλουθες τρεις ερωτήσεις αξίζει να απευθυνθούν στο Θεό με πνεύμα προσευχής, με σκοπό να εμβαθύνει η σχέση σου μαζί Του 엔비디아 지포스 드라이버 다운로드.

Τι αναζητώ;

Η πρώτη πρώτη ερώτηση που έκανε ο Ιησούς στους ακολούθους Του δεν είχε να κάνει με το Θεό, την πολιτική ή τα οικογενειακά ζητήματα. Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με αυτούς τους ίδιους: «Kαι καθώς ο Iησούς στράφηκε και τους είδε να ακολουθούν, τους λέει: Tι ζητάτε; “ (Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο 1:38) previous version of Windows 10.

Θέτοντας αυτήν την ερώτηση, ο Ιησούς θέλει να ανασύρει κάτι από εντός μας. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε χωρίς να εξετάσουμε, με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, την καρδιά μας, τις επιθυμίες μας και την ψυχή μας την ίδια. Μόνο αφού απαντήσουμε σ’ αυτήν την ερώτηση, μπορούμε να συγκρίνουμε την απάντησή μας με αυτό που ο Ιησούς μάς διδάσκει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσουμε τη ζωή μας 니어 오토마타 다운로드.

Υπάρχει κάτι στο πρόσωπο του Ιησού ή στη διδασκαλία Του που με προσβάλλει;

Οι μαθητές του Ιησού διαμαρτύρονταν για μία από τις διδασκαλίες Του (Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο 6:22-70). Τους ρώτησε λοιπόν: «Aυτό σας σκανδαλίζει;» (εδ. 61). Κάποιες φορές ο Θεός θα χρησιμοποιήσει αυτήν την ερώτηση για να υπογραμμίσει τις παρερμηνείες που έχουμε όσο αναφορά το πρόσωπό Του και τη φύση των Ευαγγελίων netflix videos. Άλλες φορές πάλι, θα υπογραμμίσει αυτά που αξιοδοτούμε περισσότερο απ’ ότι την εμπιστοσύνη μας στο Θεό.

Δε χρειάζεται απλώς να ρωτήσουμε τι μας προσβάλλει, αλλά και να δώσουμε μία απάντηση στο γιατί 남극지련 다운로드. Η απάντηση σ’ αυτό το δεύτερο ερώτημα, θα οδηγήσει σε μια βαθύτερη σχέση με το Θεό και συχνά θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την κυριότητα του Ιησού με έναν πιο απτό τρόπο.

Με ποιο τρόπο ήταν παρών ο Θεός στη ζωή μου σήμερα;

Μία από τις πιο επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις στην Αγία Γραφή είναι ότι ο Θεός θα είναι με το λαό Του Battlelight Royale download. Παρόλαυτά, μπορεί να περάσουμε μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες χωρίς να ανιχνεύσουμε την παρουσία του Θεού στην καθημερινότητά μας. Η θεολογία μας χρειάζεται να αφήσει το αποτύπωμά της στην ιστορία της ζωής μας.

Δε βοηθά που, ως ηγέτες, συχνά ζούμε τη ζωή μας με ιλλιγειώδεις ταχύτητες graphviz. Κάποιος μας ρωτάει πως ήταν η μέρα μας και χρειάζεται να σκεφτούμε τις δραστηριότητές μας πριν απαντήσουμε, ακριβώς γιατί κάνουμε τόσα πολλά. Είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι μόνος μου μέσα σ’ αυτό.

Ψυχές με βάθος δεν αναπτύσσονται μέσα σε ιλιγγειώδεις ταχύτητες 포트리스2 다운로드. Αν θέλουμε να εμβαθύνουμε τη σχέση μας με το Θεό, χρειάζεται να χαμηλώσουμε ταχύτητα και να Τον αναζητήσουμε. Ξεκίνα κάνοντας την εξής ερώτηση στο τέλος κάθε μέρας: «Με ποιο τρόπο ήταν ο Θεός παρών σήμερα στη ζωή μου;».

Υπάρχει σίγουρα ένα ποσοστό πιστών που στέκονται στην παρουσία του Θεού, αλλά το συνηδειτοποιούν αργότερα (Λουκάς 24:32). Όταν απευθύνουμε στο Θεό αυτήν την ερώτηση σε σταθερή βάση, σύντομα θα ανακαλύψουμε με τη βοήθεια Του, τους απτούς τρόπους με τους οποίους είναι παρών στη ζωή μας. Ήταν εκεί από την αρχή. Χρειάζεται μόνο να ησυχάσουμε και να ζητήσουμε μάτια για να Τον δούμε.

Οι ερωτήσεις από μόνες του δεν έχουν τη δύναμη να εμβαθύνουν τη σχέση μας με το Θεό. Παρόλαυτά, είναι συχνά ο τρόπος μέσα από τον οποίο ο Θεός μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε κάποια πράγματα γι’ Αυτόν ή για μας που θα χρησιμοποιήσει σε δεύτερο χρόνο για να εμβαθύνει τη σχέση μας μαζί Του. Μία πίστη που είναι γεμάτη περιέργεια και συνάμα ταπεινή, και που είναι πρόθυμη να ψάξει να βρει τις απαντήσεις μία μέρα τη φορά, συν το χρόνο, γίνεται μία πίστη βαθιά που μπορεί να μας συντηρήσει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Σημεία προσευχής:

  1. Ζήτα από τον Κύριο να σου διδάξει να ακούς
  2. Προσευχήσου ο Θεός να σου χαρίσει συγχώρεση
  3. Προσευχήσου η πίστη σου να είναι δυνατή σε δύσκολες στιγμές κι ευχαρίστησέ Τον για την παρουσία Του