Paste your Google Webmaster Tools verification code here

ο Θεός θεραπεύει

Οι γιατροί έμειναν έκθαμβοι όταν ο όγκος στο νεφρό εξαφανίστηκε

Όταν οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στο νεφρό, η Shavonne Lang το αντιμετώπισε με πίστη. Ο Ιησούς εργάστηκε θεραπεία στη ζωή της και αυτό που συνέβη προκάλεσε έκπληξη στην ιατρική κοινότητα.

Τρεις ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι η εγχείριση ήταν απαραίτητη 엘사 게임 다운로드. Δεν μπορούσα να αποφύγω αυτό το γεγονός. Δεν είχα ακόμη τελειώσει τη χημειοθεραπεία μου για τον καρκίκο που είχε εμφανιστεί στο στήθος και στο χέρι. Τώρα, επιβεβαίωναν έναν νέο όγκο στο νεφρό. Λύγισα. Η καρδιά μου έσπασε.

Στα 47 μου, σκεφτόμουν το θάνατο της μητέρας μου στην ίδια ηλικία, ο οποίος επήλθε, εν μέρει, λόγω ασθένειας στα νεφρά. Δεν ήθελα να πιστέψω αυτήν την τελευταία διάγνωση και στην αρχή απλώς αρνήθηκα ότι όλο αυτό μου συνέβαινε 히스테리아 다운로드. Πονούσα τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να βγω από το κρεβάτι και να λειτουργήσω κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καθώς προσευχόμουν, ξέχυσα την καρδιά μου στον Κύριο. Θυμήθηκα το εδάφιο Ματθαίος 17:20, όπου λέει ότι χρειαζόμαστε μόνο ένα σπόρο σινάπεως για να δούμε να γίνονται θαύματα. Έτσι, προσευχήθηκα: «Θεέ μου, σε παρακαλώ απομάκρυνέ το!» Ήταν η πιο απλή προσευχή, γεμάτη από κάθε ίχνος πίστης που μπορούσα να βρω μέσα μου 캐디안 2012 다운로드.

Την ημέρα πριν το καθορισμένο ραντεβού με τον χειρούργο, ήμουν στην εκκλησία μου, Restoration Church στην Μάντισον, Αλαμπάμα. Η σύζυγος του ποιμένα και μία γυναίκα προσευχής, ονόματι Λορέιν, προσευχήθηκαν για τη θεραπεία μου. Ήμουν πεπεισμένη ότι ο Θεός είχε ακούσε τις προσευχές τους.

Καθώς κατευθυνόμουν στο ραντεβού, τηλεφώνησε ο άντρας μου odin 3 09 다운로드. Προσπαθούσε να με ενθαρρύνει παρουσιάζοντάς μου διάφορες εναλλακτικές για την εγχείριση. Εκείνη τη στιγμή, ήμουν πεπεισμένη ότι ο Χριστός με είχε θεραπεύσει και δεν ήθελα να ακούσω τίποτα σχετικά με την εγχείριση ή εναλλακτικές αυτής. Ήμουν θεραπευμένη.

Όλοι οι γιατροί μου ήξεραν ότι χρησιμοποιούσα το κινητό μου για να ηχογραφώ τις συναντήσεις μας Download Arduino Scratch. Δεν ήθελα να ξεχάσω κάτι από αυτά που μου λέγανε και η ηχογράφηση με βοηθούσε σε αυτό. Η συνάντησή μου εκείνη τη μέρα με το γιατρό είναι σίγουρα μία συνάντηση που είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που την ηχογράφησα. Την ακούω συχνά μόνη μου και μαζί με άλλους.

«Καλησπέρα Post-way file download. Πώς νιώθεις; Χαίρομαι που σε βλέπω», είπε ο γιατρός. «Κοιτούσα τη μαγνητική σου. Μμμμ… Δεν αφαίρεσα εγώ αυτό τον όγκο από το νεφρό σου. Ή, μήπως τον αφαίρεσα;»

«Όχι», είπα.

«Οκ. Έχει αφαιρεθεί», αποκρίθηκε ο γιατρός. «Κάποιος τον αφαίρεσε. Έκαναν την εγχείριση στο νοσοκομείο Vanderbilt?”

“Στο νεφρό μου;»

«Ναι»

«Ο Θεός το έκανε Dropbox for Mac. Όχι, δεν έχει αφαιρεθεί»

«Δεν έκαναν….. ? Τι έγινε ο όγκος;»

«Δεν είναι εκεί;» ήθελα να ξέρω, ελπίζοντας και την ίδια στιγμή ζητώντας επιβεβαίωση.

«Έτσι φαίνεται»

«Δεν είναι εκεί», επανέλαβα ως δήλωση πια κι όχι ως ερώτηση yummy guys.

«Δεν έκανες εγχείριση;» Ο γιατρός ακόμα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

«Όχι»

Ο γιατρός είπε ότι το μόνο που είχε απομείνει ήταν μια τομή στο σημείο που ήταν ο όγκος.

Έχω βιώσει την νίκη που φέρνει η θεραπευτική δύναμη του Θεού κι αυτό με κάνει να θέλω να προσευχηθώ για τη θεραπεία άλλων Prime Study.

Καθώς έφευγα από το γραφείο του, ένιωσα το βάρος του κόσμου να φεύγει από τους ώμους μου και ψυθίρισα: «Δόξα στο Θεό!» Οδηγώντας σπίτι, έλεγα ξανά και ξανά: «Στο Θεό όλη η δόξα. Δε χρειάζομαι εγχείριση. Δόξα στο Θεό!»

Ο ογκολόγος μου, αργότερα, επιβεβαίωσε το θαύμα. Ο όγκος όντως είχε εξαφανιστεί. Μόνο μία τομή παρέμενε στο νεφρό μου, ζωντανή απόδειξη ότι ο Θεός πραγματοποιεί εγχειρίσεις v3 internet security 9.0.

Σε όλη μου τη ζωή, έχω γευτεί την καλοσύνη του Θεού. Το όνομά μου σημαίνει «αγαθή χάρη» και το μεσαίο μου όνομα σημαίνει «νίκη».

Αυτό το θαύμα είναι η πιο θαυμαστή εκδήλωση της χάρης του Θεού στη ζωή μου. Έχω γευτεί την νίκη της θεραπευτικής δύναμης του Θεού κι αυτό με κάνει να θέλω να προσευχηθώ για τη θεραπεία άλλων. Ξέρω ότι ο Θεός μπορεί να το κάνει, γιατί ο Θεός θεράπευσε εμένα.